+31 68 70 10 300
·
info@dallila.nl
Maan - Vrij 09:00-17:00
·
+31 68 70 10 300
·
info@dallila.nl
Maan - Vrij 09:00-17:00
·
Succesvolle gevallen
95%
Professionele advocaten
30+
Cliënt Consultaties
1,000+

Missie en Doelstellingen


Stichting Dallila is opgericht met een diepe overtuiging en inzet om de levenskwaliteit van mensen en gemeenschappen te verbeteren. De stichting streeft ernaar om individuen gezinnen en hele gemeenschappen te ondersteunen door uitgebreide en veelzijdige diensten te bieden die inspelen op uiteenlopende maatschappelijke behoeften. Met een focus op het bevorderen van sociale interactie, ondersteuning in noodsituaties en duurzame ontwikkeling werkt Dallila aan een breed scala van initiatieven die bijdragen aan positieve en langdurige veranderingen.


Kernactiviteiten
De activiteiten van Stichting Dallila zijn divers en gericht op verschillende kritieke gebieden om hun doelen te verwezenlijken:-


1.
Sociale Ondersteuning
Een van de speerpunten van Dallila is het bieden van sociale ondersteuning aan individuen en gezinnen. Dit omvat het organiseren van advies- en begeleidingssessies waarin mensen die zich in moeilijke situaties bevinden emotionele en praktische hulp krijgen. Daarnaast faciliteert de stichting trainingsprogramma’s en workshops die zijn ontworpen om sociale en familiale vaardigheden te versterken. Dit helpt individuen om een beter evenwicht in hun leven te vinden en hun algehele welzijn te verbeteren.


2.
Educatie, Gezondheid en Werkgelegenheid
De stichting zet zich in om kansen te creëren en toegang te bieden tot onderwijs gezondheidszorg en werkgelegenheid. Door middel van bewustmakingscampagnes en trainingsprogramma’s helpt Dallila individuen en gemeenschapsleden om de nodige kennis en vaardigheden te ontwikkelen die essentieel zijn voor hun succes. Ze werken aan het verbeteren van onderwijskansen, het vergroten van toegang tot adequate gezondheidszorg, en het bevorderen van economische onafhankelijkheid door werkgelegenheidsinitiatieven.


3.
Gemeenschapsontwikkeling
Dallila hecht veel waarde aan de ontwikkeling van gemeenschappen. Ze zet zich in om de band tussen individuen en hun lokale omgeving te versterken door samenwerking en positieve interactie te bevorderen. Dit doen ze door ontwikkelingsprojecten te implementeren die gericht zijn op het verbeteren van infrastructuur openbare diensten en de algehele kwaliteit van leven in de gemeenschappen waarin ze actief zijn. Deze projecten variëren van het verbeteren van openbare voorzieningen tot het stimuleren van gemeenschapsinitiatieven die sociale cohesie bevorderen.


4.
Noodsituaties en Rampenbestrijding.

5.
In tijden van crisis is Stichting Dallila een betrouwbare partner voor gemeenschappen in nood. De stichting bevordert veerkracht en paraatheid onder de gemeenschapsleden zodat ze beter voorbereid zijn op noodsituaties. In het geval van rampen biedt de stichting dringende hulp en ondersteuning, variërend van het verstrekken van basisbehoeften zoals voedsel en onderdak, tot emotionele en psychologische steun voor degenen die getroffen zijn door de gebeurtenissen.


6.
Sociale Rechtvaardigheid en Duurzame Ontwikkeling Sociale rechtvaardigheid en duurzame ontwikkeling staan centraal in de visie van Dallila. De stichting werkt actief aan het bevorderen van gelijkheid en het aanpakken van ongelijkheden binnen de samenleving. Ze streven ernaar om systemische barrières te doorbreken die mensen ervan weerhouden hun volledige potentieel te bereiken. Door hun programma’s en projecten zet de stichting zich in voor langdurige en positieve veranderingen die bijdragen aan een eerlijke en duurzame samenleving.

Samenwerking en Impact


Conclusie:-


Stichting Dallila is toegewijd aan het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen en het bevorderen van sociale rechtvaardigheid. Door een holistische benadering die sociale ondersteuning educatie gezondheidszorg werkgelegenheid gemeenschapsontwikkeling en rampenbestrijding omvat streeft de stichting naar het creëren van een betere en duurzamere toekomst voor iedereen. Hun werk wordt gekenmerkt door een sterke toewijding aan samenwerking duurzaamheid, en de bevordering van gelijkheid en kansen voor alle leden van de samenleving.
van een eigen bedrijf. Ze bieden loopbaanbegeleiding training in sollicitatievaardigheden en ondernemerschapsondersteuning. Door hen te helpen bij het vinden van werkgelegenheid of het opzetten van hun eigen onderneming kunnen nieuwkomers economisch zelfstandig worden en bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de samenleving. De organisatie werkt samen met lokale overheidsinstanties maatschappelijke organisaties en bedrijven om een breed netwerk van ondersteuning en kansen te bieden aan nieuwkomers en vluchtelingen. Ze pleiten voor inclusief beleid en streven naar een samenleving die openstaat voor diversiteit en gelijke kansen biedt aan iedereen ongeacht hun achtergrond. Kortom de organisatie die zich richt op de begeleiding van nieuwkomers en vluchtelingen zet zich in voor hun succesvolle integratie in de samenleving. Ze bieden taalondersteuning praktische begeleiding, sociaal culturele integratieprogramma’s en loopbaanbegeleiding. Door deze holistische benadering tracht de organisatie bij te dragen aan de empowerment van nieuwkomers en vluchtelingen zodat ze een positieve bijdrage kunnen leveren aan hun nieuwe gemeenschap.