+31 68 70 10 300
·
info@dallila.nl
Maan - Vrij 09:00-17:00
·
+31 68 70 10 300
·
info@dallila.nl
Maan - Vrij 09:00-17:00
·
Succesvolle gevallen
95%
Professionele advocaten
30+
Cliënt Consultaties
1,000+

Sportdiensten door Stichting Dallila

Missie en Doelstellingen Stichting Dallila is opgericht met als hoofddoel het bevorderen van sportparticipatie en het bieden van hoogwaardige sportdiensten aan individuen en gemeenschappen. De organisatie erkent de veelzijdige voordelen van sport waaronder de verbetering van fysieke en mentale gezondheid, en zet zich in om iedereen de kans te geven om deel te nemen aan sportactiviteiten ongeacht leeftijd, achtergrond of vaardigheidsniveau.
Aanbod van Sportactiviteiten


1.
Breed Scala aan Sportopties.


2.
De stichting biedt een uitgebreid aanbod van sportactiviteiten variërend van team tot individuele sporten. Dit omvat sportprogramma’s trainingssessies, competities en evenementen in verschillende disciplines zoals voetbal basketbal atletiek zwemmen en meer. Het doel is om voor iedereen iets te bieden waardoor mensen de vrijheid hebben om de sport te kiezen die het beste bij hun interesses en capaciteiten past.


3.
Inclusiviteit en Toegankelijkheid.


4.
Inclusiviteit staat centraal in de missie van de stichting. Dallila zorgt ervoor dat sportactiviteiten toegankelijk zijn voor mensen van alle achtergronden fysieke mogelijkheden en vaardigheden. Dit wordt bereikt door het aanbieden van aangepaste faciliteiten en programma’s die tegemoetkomen aan de specifieke behoeften van deelnemers, zoals aangepaste sporten voor mensen met een handicap. De stichting gelooft dat iedereen de kans moet krijgen om de voordelen en het plezier van sport te ervaren.


Jeugdsport en Ontwikkeling:-


1.
Jeugdprogramma’s en Sportkampen.


2.
Stichting Dallila erkent het belang van sport in de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Daarom biedt de organisatie jeugdprogramma’s sportkampen, en trainingen aan die gericht zijn op het ontwikkelen van vaardigheden het opbouwen van zelfvertrouwen en het bevorderen van waarden zoals teamwork discipline en respect. Deze programma’s bieden jongeren de mogelijkheid om actief te zijn, nieuwe vrienden te maken, en gezonde gewoonten te ontwikkelen die hen hun hele leven ten goede zullen komen.


3.
Samenwerking met Scholen en Gemeenschappen.


4.
De stichting werkt nauw samen met scholen gemeenschapscentra en andere lokale partners om sportdiensten op zowel lokale als regionale schaal aan te bieden. Door middel van sportevenementen clinics en initiatieven worden gemeenschappen betrokken en gestimuleerd om actief te blijven. Dit draagt bij aan het bevorderen van een gezonde levensstijl en het creëren van een positieve sportcultuur binnen de gemeenschap.


Visie op Gezondheid en Welzijn:-

Dallila gelooft dat sport meer is dan alleen fysieke activiteit het is een krachtig middel voor sociale verbondenheid persoonlijke groei en het stimuleren van welzijn. Door mensen te inspireren en aan te moedigen om actief te blijven draagt de stichting bij aan het opbouwen van een gezonde en bloeiende gemeenschap. Ze streeft ernaar om iedereen te laten genieten van de vele voordelen die sport te bieden heeft, en tegelijkertijd een inclusieve omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt.


Conclusie:-


Stichting Dallila is toegewijd aan het bevorderen van sportparticipatie en het leveren van hoogwaardige sportdiensten aan een diverse groep mensen. Door een breed scala aan sportactiviteiten aan te bieden inclusiviteit te waarborgen te investeren in jeugdsport en talentontwikkeling en samen te werken met lokale gemeenschappen, speelt de organisatie een cruciale rol in het bevorderen van een gezonde actieve en verbonden samenleving.